eur:
389.63
usd:
359.17
bux:
67906.51
2024. június 3. hétfő Klotild
Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke előadást tart a Pénz7 országos nyitóeseményén Budapesten, a Magyar Nemzeti Bank Teátrumban 2019. február 25-én. Az idén várhatóan 1200 iskola több százezer diákkal vesz részt a Pénz7 elnevezésű témahéten, amely során igyekeznek megismertetni a fiatalokkal a pénz és a vállalkozás világát.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Megválasztották az ÁSZ új elnökét

Windisch László Domokos Lászlót váltja a poszton.

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökének választotta Windisch Lászlót az Országgyűlés. Windisch László a megválasztását követően az Országgyűlés előtt tett esküt.

A képviselők 136 igen szavazattal, 23 ellenében szavazták meg az ÁSZ új vezetőjét, 11 szavazat érvénytelen volt.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elnökhelyettesét a Fidesz-KDNP javaslatára jelölte a parlament illetékes bizottsága a posztra.

Az ÁSZ elnökét az országgyűlési képviselők kétharmadának szavazatával tizenkét évre, titkos szavazással választották meg.

Címlapról ajánljuk
Mi fizetjük meg az árát: a Google ismét az internet átírására készül

Mi fizetjük meg az árát: a Google ismét az internet átírására készül

A technológiai óriáscég, úgy tűnik, mindent egy lapra tett fel: a mesterséges intelligenciára. Egy májusi fejlesztői konferencián egy sor új AI-alapú szolgáltatásból adott ízelítőt. Ágazati elemzők szerint az újítások közepette azonban egy dolog nem változik: továbbra is a felhasználók adatai „hajtják” majd Google-t. A tartalomgyártók viszont attól félnek: láthatatlanná válnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.03. hétfő, 18:00
Deutsch Tamás
a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×