eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Leállítják a nyomtatott Világgazdaság és Figyelő kiadását

Határozatlan időre felfüggeszti a Világgazdaság napilap és a Figyelő hetilap nyomtatott kiadásait június 30-a után a Mediaworks Hungary.

A cég közleménye szerint a két lap online megjelenése megmarad, és a kiadó jelentős szerkezeti átalakítást hajt végre, illetve új erőforrásokat csoportosít át az online gazdasági tartalomgyártás további fejlesztése érdekében - írták.

A döntést a cég azzal indokolta, hogy a háborús infláció, a folyamatosan emelkedő papír- és energiaárak, valamint az ellátási láncok sokasodó problémái a Mediaworks Hungary Zrt.-t is nehéz gazdálkodási helyzetbe hozták. A gazdasági kihívások hatására a Mediaworks tovább optimalizálja a működését.

"A Mediaworks megköszöni a Világgazdaság és a Figyelő olvasóinak éveken át tartó hűségüket és figyelmüket. Az előfizetőket a kiadó külön értesíti alternatív előfizetési lehetőségekről, illetve igény esetén a kompenzációról" - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Először nyerte el magyar táncművész a balettvilág egyik legrangosabb elismerésének számító Benois de la Danse-díjat: Balázsi Gergő Ármin a legjobb férfi táncos díját kapta megosztva Artyemij Beljakovval, a moszkvai Bálsoj vezető táncosával. A Pygmalion-hatás címmel bemutatott produkcióban nyújtott alakításáért jelölték az elismerésre. Balázsi Gergő Ármin az InfoRádióban azt mondta, arra a legbüszkébb, hogy első magyarként haza tudta hozni ezt a díjat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×