eur:
393.11
usd:
363.56
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor bemutatta a harcosok klubját - videó

Hétfői, háborús veszélyekkel és gazdasági visszaeséssel nehezített évtizedet előrevetítő beiktatási beszéde után kormányának tagjairól tett ki videót az új miniszterelnök a Facebookra.

Orbán Viktort hétfőn választotta meg az Országgyűlés ötödjére is miniszterelnöknek. Beiktatási beszédében kitért arra, hogy nehéz időszak előtt áll a világ, Európa és benne Magyarország is, és a várható kihívásoknak megfelelően gyökeresen átalakította a kormányszerkezetet. A beszédben erről részleteket nem mondott, de a névsor már a múlt hét óta ismert.

Most, a hétfőn részletezett várható jövő szellemében az 1999-ben bemutatott David Fincher-klasszikus, a Harcosok klubja film címével felvezetett, heroikus zenével aláfestett videón mutatta be minisztereit Orbán Viktor.

Az összeállítás végén a beszédben is hangsúlyozott összefogásra utalva az a felirat szerepel, hogy "Együtt erő vagyunk."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×