eur:
388.15
usd:
361.54
bux:
69071.79
2024. május 9. csütörtök Gergely

Tömegkarambol az M3-ason, több kilométeres a torlódás

A 96-os kilométerszelvénynél csak egy sávon halad a forgalom.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a káli csomópont előtt - közölte az Útinform szombat délelőtt a honlapján.

A balesetben több személyautó ütközött. A 96-os kilométerszelvénynél csak egy sávon halad a forgalom, 3-4 kilométeres a torlódás..

Címlapról ajánljuk

A kínai elnök már az Oroszlános udvarban

Katonai ceremóniával fogadták Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát csütörtökön a budai Vár Oroszlános udvarában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Próbálnak irányba állni a tőzsdék

Próbálnak irányba állni a tőzsdék

A hét első felében határozott emelkedést láttunk a tőzsdéken, bár a momentum tegnapra kissé lassult az USA-ban, és ma reggel is vegyes összkép látszik az ázsiai tőzsdéken, bár a kínai piacok kaptak egy nagyobb lökést attól, hogy a vártnál erősebb külkereskedelmi adatokat közöltek ma az import tekintetében. Eközben viszont továbbra is a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek a befektetők, a holnap ilyen szempontból itthon is kiemelten fontosnak számít, hiszen a két legnagyobb blue chip, az OTP és a Mol is pénteken hajnalban teszi majd közzé a legfrissebb számait. Ami a tőzsdei mozgásokat illeti, az európai tőzsdék a kezdeti iránykeresés mérsékelt emelkedésben vannak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×