eur:
386.84
usd:
355.89
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál
Detail on the rear light of a car.
Nyitókép: bizoo_n/Getty Images

Tömegkarambol lett a vége a büntetőfékezésnek az M1-M7 bevezetőjén – videó

A történteket a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette.

A Magyar Közút (alábbi) felvételén jól látszik, hogy az M1-M7 bevezetőjénél a távolból érkezik egy szürke kisfurgon, ami először kivág egy jármű mögül, majd gyorsan bevág elé és állóra fékez, így a mögötte lévő autósoknak is meg kell állni, többeknek sikerül, de az egyik autós hiába fékez és próbál elmanőverezni, nem tudja elkerülni az ütközést és több autónak is nekicsapódik. A rendőrség és a mentők szakemberein kívül a Magyar Közút útellenőre is a helyszínre sietett, hogy terelést biztosítson a helyszínelés idejére.

A videón is jól látható, hogy mennyire balesetveszélyes és akár személyi sérüléssel járó esetek is történhetnek ilyen helyzetekből. A Magyar Közút ezért határozottan kér valamennyi járművezetőt, hogy ne kövessék az ilyen autósok példáját, maguk és a többi közlekedő biztonsága érdekében.

Címlapról ajánljuk
Bóka János: három fő prioritásunk lesz az uniós elnökség idején

Bóka János: három fő prioritásunk lesz az uniós elnökség idején

Intézményi, biztonsági és politikai szempontból is bizonytalan helyzetben veszi át Magyarország július 1-jén az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét, de jól haladnak az előkészületek, és a váratlan helyzetek kezelésére is képesek lesznek - mondta Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter egy háttérbeszélgetésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×