eur:
394.82
usd:
367.48
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Rosszullét miatt kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító Ferihegyen

Utasrosszullét miatt Budapesten szakította meg útját a Turkish Airlines Isztambulból Göteborgba tartó járata

A TK 1799-es járatot teljesítő, Airbus A321neo típusú repülőgép személyzete Szlovákia légterében, a lengyel határ közelében döntött az út megszakításáról, mert a fedélzeten tartózkodó egyik utas rosszul lett.

A repülőgép ezt követően megkezdte a süllyedést, majd negyed 5 után néhány perccel biztonságosan leszállt a budapesti repülőtér 13R jelű futópályáján, és a számára kijelölt állóhelyre gurult.

Ott az AMS Repülőtéri Sürgősségi Szolgálat megkezdte a rosszul lett idős férfi utas ellátását, akinél szívinfarktust diagnosztizáltak. A beteget később átadták az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) helyszínre riasztott mentőegységének, amely stabil állapotban kórházba szállította – írta az airportal.hu az AMS-re hivatkozva.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×