Infostart.hu
eur:
385.23
usd:
327.81
bux:
109906.82
2025. december 15. hétfő Valér
Tomato soup with beef and chili peppers in chervrniy plate. On a wooden table. Top view. Copy space.
Nyitókép: Nataliia Mysak/Getty Images

Szinte ingyen mérik a levest az egészségügyi dolgozóknak egy veszprémi vendéglőben

A járványban végzett megfeszített munkájukat szeretnék megköszönni a gesztussal.

19 forintért kaphatnak egy adag levest egy veszprémi vendéglőben az egészségügyi dolgozók. A tulajdonos a koronavírus-járványban végzett megfeszített munkát szeretné megköszönni ezzel, ráadásul az ebből származó bevételt is jótékony célra kívánja fordítani – adta hírül az ATV.

Egy hete nyitott meg a veszprémi kórház közelében az a leves és tésztabár, ahol az egészségügyben dolgozók jelképes áron kaphatnak egy adag tartalmas levest. A tulajdonos azt nyilatkozta: „Arra gondoltunk, hogy jól jönne nekik egy meleg leves az ebédszünetükben, és mivel közel van a kórház, így gyakorlatilag akár át is tudnak jönni hozzánk” – mondta híradónknak Varga László, a tulajdonos.

Az akció december 15-ig tart. A tulajdonos arra is kitért, hogy az így befolyó pénzből a kórház gyermekosztályának vásárolnak majd játékokat.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Ondré Péter: a minőségi hal egyáltalán nem olyan elérhetetlenül drága, mint ahogy sokan mondják

Ondré Péter: a minőségi hal egyáltalán nem olyan elérhetetlenül drága, mint ahogy sokan mondják

Az Agrármarketing Centrum ügyvezetője az InfoRádióban arról beszélt, hogy bár most már több halat esznek a magyarok, a fogyasztás még mindig rendkívül alacsony, és az egész éves fogyasztás harmada az advent időszakra korlátozódik. Pedig EU-s szinten két halfajta tenyésztésében és feldolgozásában is élen járunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2025.12.15. hétfő, 18:00
Mészáros Andor
az Eötvös Loránd Tudományegyetem BTK Történeti Intézetének docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×