eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Dobrev Klára: nem foglalkoztat, hogy lesz-e visszalépés

A DK politikusa reagált riválisai megszólalásaira.

Karácsony Gergely szerdán bejelentette, hogy nem lép vissza a miniszterelnök-jelölti verseny második fordulója előtt, Márki-Zay Péter pedig arról beszélt, hogy a közvélemény-kutatási adatok neki kedveznek. A két jelölt már napokkal ezelőtt megegyezett az együttműködésről, szerdán is tárgyalnak.

Dobrev Klára a Facebookon reagált az eseményekre.

"Nekem az előválasztás nem százalékokról, esélylatolgatásról és taktikázásról szól, hanem arról a történelmi küldetésről, hogy jövő tavasszal legyőzzük Orbán Viktort és rendszerét. Engem csak ez érdekel" - írta.

A DK-s jelöltet nem foglalkoztatja, hogy lesz-e visszalépés vagy sem.

"Én a már kiesett és a még versenyben lévő miniszterelnök-jelöltekre is kollégaként, szövetségesként tekintek, mert biztos vagyok benne, hogy mindannyiunkra szükség lesz a kampányban és a kormányváltás után is. Meggyőződésem, hogy a kormányváltás azon fog múlni, hogy képesek leszünk-e felrázni az egész országot, hiszen csak Budapestről nem lehet kormányt váltani. Én ezen dolgozom jelenleg" - közölte.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×