eur:
394.68
usd:
365.87
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: honvedelem.hu/Snoj Péter

Légi járművek megjelenése miatt figyelmeztet a Magyar Honvédség

Munkanapokon kell rájuk számítani.

A 2021. október 10-ig a Magyar Honvédség megnövekedett hanghatással járó gyakorlatot tart az MH Központi Lő- és Gyakorlótéren munkanapokon 08.00-20.00 között. A gyakorlaton a Magyar Honvédség repülőeszközei is részt vesznek - írták.

A repülések során a Kecskemét, Veszprém, Várpalota, Hajmáskér térségben megnövekedett zaj- és hanghatásra kell számítani.

A kiképzési feladatrendszer 20-án indult és Várpalota környékén szeptember 24-ig tart, ahonnan a fókusz átkerül Újdörögdre, Tapolca körzetébe, ahol közel 1000 tartalékos fogja végrehajtani a képességfejlesztő gyakorlatát – hangzott el az M1 aktuális csatornán a hirado.hu beszámolója szerint.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát - jegyezték meg a közleményben a gyakorlat kapcsán.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×