eur:
394.95
usd:
365.66
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. (Főtáv Zrt.) Észak-budai Fűtőművének kéménye 2017. január 7-én.
Nyitókép: Mohai Balázs

Aki Budán már fűteni kezdett, kedden bosszankodhat, ha most nem készül

Karbantartás lesz kedden 8 és 16 óra között a távhőszolgáltatónál.

Karbantartási munkálatok miatt kimaradások lesznek az észak-budai távhőszolgáltatásban kedden 8 és 16 óra között, az érintett területeken nem lesz melegvíz - közölte a Főtáv Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.

A közleményben az áll: az Észak-budai Fűtőmű hőkörzetében, vagyis a II. és III. kerület egyes részein nem lesz melegvíz. A szolgáltatás 34 873 lakossági és 951 vállalati, intézményi fogyasztónál fog szünetelni; az érintett épületek listája megtekinthető a www.fotav.hu/munkaterkep oldalon.

A szolgáltatás szüneteltetésére a távfűtési rendszer karbantartása miatt van szükség, amellyel a Főtáv a következő fűtési időszakra készül fel. A szakemberek elvégzik az elektromos rendszerek és nagyszerelvények átvizsgálását, illetve az évek során elöregedett, esetenként 15-20 éves elemeknél a szükséges alkatrészcseréket, korszerűsítéseket.

Címlapról ajánljuk

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×