eur:
387.71
usd:
359.79
bux:
69201.95
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma

A szalagkorlátnak csapódott egy autó, meghalt egy 10 éves lány az M7-es autópályán

Meghalt egy gyerek a Tárnoknál történt balesetben.

A belső szalagkorlátnak csapódott egy Budapest felé haladó személyautó az M7-es autópályán, Tárnok közelében - közölte a katasztrófavédelem. (A kezdeti hírek arról szóltak, hogy a jármű átsodródott a sztráda Budapest irányába vezető oldalára.)

Mentőhelikopter is a helyszínre érkezett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint a balesetben olyan súlyosan megsérült egy 10 éves lány, hogy a helyszínen elhunyt.

A balesetnél az érdi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést: áramtalanították a gépkocsit, és visszahűtötték a jármű füstölő motorterét.

Az M7-es érintett szakaszát lezárták.

A baleset miatt Fejér megyében is torlódik a forgalom, több mint hét kilométeres a kocsisor. Az arra közlekedők legkésőbb Martonvásárnál térjenek le az autópályáról, és a 7-es főúton kerüljenek!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Rég nem látott hosszú menetelésben az amerikai tőzsdék

Rég nem látott hosszú menetelésben az amerikai tőzsdék

A nemzetközi színtéren folytatódik a hét korábbi részében is látott pozitív momentum, emelkednek a vezető részvényindexek, a német DAX új történelmi csúcsot állított be, miközben az amerikai piacok is jól szerepelnek. A magyar piacon is jó volt a hangulat, a befektetők ma friss információkat kaptak az OTP és a Mol első negyedéves teljesítményéről, hiszen mindkét vállalat hajnalban tette közzé negyedéves gyorsjelentését. A vártnak megfelelő bevételt, de valamivel magasabb profitot szállított az OTP, a menedzsment nem is változtatott a márciusban kiadott előrejelzésein. A Mol számai messze elmaradtak azoktól az eredményektől, amiket az energiaválság okozta magas olajár-környezetben tudott hozni a társaság, viszont a stabilan alakuló Brent-Ural árkülönbözet és a rendkívül magasan alakuló finomítói feláraknak köszönhetően összességében erős számokat hozott az olajcég.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×