eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Cser-Palkovics András/Facebook

Megrongálták a székesfehérvári Országalmát

A hírt a polgármester, Cser-Palkovics András osztotta meg a közösségi oldalán.

„Éjfél után egy többtagú társaság egyik tagja – feltehetőleg nem rongálási szándékkal – felmászott az Országalmára, majd ott megcsúszva leesett, belekapaszkodva és ezzel magával rántva a város egyik jelképének számító köztéri alkotásról a keresztet is” – fogalmaz Facebook-bejegyzésében Cser-Palkovics András, hozzátéve, hogy a közterület-felügyelet térfigyelő központjában a szolgálatot teljesítő illetékes a kamerákon át látta az eset, majd rögtön értesítette a rendőrséget.

A rongáló nem sérült meg, és nem is tanúsított ellenállást az eset után, és a közterület-felügyelővel megvárta a rendőrség helyszínre érkezését – olvasható.

A polgármester hozzáteszi, hogy a Városgondnoksággal a lehető leggyorsabban visszahelyeztetik az Országalmára a keresztet, egyben mindenkit ismételten arra kér, hogy vigyázzanak a közös otthonukra, Székesfehérvár értékire.

„Az Országalma nem mászóka és nem a buta szórakozás terepe.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×