eur:
387.29
usd:
356.82
bux:
68299.57
2024. május 17. péntek Paszkál
Nyitókép: Magyar Közút/Instagram

Percek alatt a lángok martalékává vált egy autó az M0-son – videó

Az eset kapcsán a Magyar Közút két fontos dologra is felhívja a figyelmet.

Néhány napja az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán egy fekete kombi lehúzódott a leállósávra, mivel füstölt a motortere. Rövid idő alatt azonban a füstből tűz lett, és sajnos a kocsi gyorsan ki is égett – olvasható a Magyar Közút Instagram-posztjában.

Hozzáteszik, hogy – az alább megtekintethető – felvételeken jól látszik, többen is megálltak, hogy segítsenek a bajba jutott családon és saját poroltóikkal próbálták megfékezni a tüzet, amíg a katasztrófavédelem munkatársai kiérkeztek a helyszínre. Ráadásul azok a személyek, akik nem vettek részt a mentésben, tűzoltásban, nagyon helyesen a szalagkorláton túl várakoztak – emeli ki bejegyzésében a Közút.

Címlapról ajánljuk

Eltelt öt év - ez lett az USA nagy Huawei-szankciójából

Öt évvel ezelőtt kapta a kínai Huawei fennállásának addigi legnagyobb pofonját az Amerikai Egyesült Államok akkori elnökétől, és felkerült a Washington szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelentő cégek, személyek, államok listájára. Ezzel az USA lényegében elvágta a Huaweit az amerikai technológiától. De most jött a meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
Újabb műtéten esett át Robert Fico, továbbra is súlyos az állapota – Híreink Szlovákiából pénteken

Újabb műtéten esett át Robert Fico, továbbra is súlyos az állapota – Híreink Szlovákiából pénteken

Peter Pellegrini, Szlovákia megválasztott köztársasági elnöke elmondta, csütörtökön röviden találkozott Robert Ficóval, a szerdán meglőtt szlovák miniszterelnökkel, akivel röviden beszélni is tudott. A leendő államfő szerint Fico emlékszik a merényletre és a kórházba szállítására is. Robert Kaliňák védelmi miniszter péntek délutáni tájékoztatása szerint újabb műtéten esett át Fico pénteken, állapota továbbra is súlyos. Frissülő cikkünkben követjük a szlovákiai eseményeket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×