eur:
386.72
usd:
357.91
bux:
68964.3
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Összesen tizenegy autó ütközött az M7-esen Érdnél

Hét autó ütközött az M7-es autópálya 18-as kilométerszelvényénél, Érd térségében a fővárosból kifelé vezető oldalon, a balesetben ketten sérültek meg 2 közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A Budapest felé vezető úton négy autó ütközött.

A BRFK közölte: egy felnőtt és egy gyerek sérült, mindketten könnyebben.

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért az érintett útszakaszon a járművezetőknek a baleset helyszínén torlódásra kell számítani.

Szintén Érd térségében, csak a Budapest felé vezető oldalon négy autó ütközött, az úgynevezett utoléréses balesetben senki nem sérült meg, azonban a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki. Ezt befejezték, így az érintett szakaszon zavartalanul haladhat a forgalom.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán: váratlan támadás érte a brit kormány Ruanda-tervét

Gálik Zoltán: váratlan támadás érte a brit kormány Ruanda-tervét

Miután úgy tűnt, nyugvópontra jutott a briteknél az úgynevezett Ruanda-terv körüli vita, a múlt héten a Munkáspárt szólalt fel az elképzelés ellen. A Corvinus Egyetem docense a vita okai mellett a többi között arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a kutatások szerint a Munkáspárt jelentős előnnyel rendelkezik a Konzervatív Párttal szemben. Ez a tendencia az 1997-ben, a Tony Blair által elért nagy aranyú győzelemhez hasonlót is előrevetíthet – mondta Gálik Zoltán.

Megszólalt a brexit egyik atyja: jól átvertek minket, Zelenszkij egy tök

Saját pártot akar alapítani Dominic Cummings. A volt brexit-ideológus és Boris Johnson exminiszterelnök egykori tanácsadója a konzervatívok várható összeomlásából akar tőkét kovácsolni. Emellett nagyon unortodox véleménye van Ukrajna támogatásáról. Ám nem ő az egyetlen „brexitatya”, aki visszatérne a választásokon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Tisztogatásba kezdett Putyin? Miért küldte el a védelmi minisztert?

Tisztogatásba kezdett Putyin? Miért küldte el a védelmi minisztert?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy miért meneszthette Szergej Sojgu orosz védelmi minisztert Vlagyimir Putyin és egyáltalán kudarcnak lehet-e nevezni azt, hogy a biztonsági tanács titkára lesz a korábbi miniszter. Vendégünk volt Takácsy Dorka Oroszország szakértő, Centre for Euro-Atlantic Integration and Democracy kutatója. A második részben a biztosítási és a hitelközvetítői piacról beszéltünk, többek között arról, hogy mennyire tekinthető soknak az az összeg, amelyet közvetítésért kapnak ezek a cégek, illetve ügynökök. Erről Palkó Istvánt, a Portfolio vezető pénzügyi elemzőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×