eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kriston Zoltán postás autójába rakja az önkormányzat kézbesítésre váró csomagjait a nyíregyházi 1. számú postahivatal udvarán 2016. december 9-én. A Magyar Posta dolgozói Nyíregyháza mintegy 19 ezer nyugdíjas lakosának kézbesítik a város 2500 forint értékű karácsonyi ajándékcsomagját.
Nyitókép: MTI Fotó: Balázs Attila

Átadták a Posta fehérvári gigabázisát

Nyugat-Magyarország legnagyobb forgalmú logisztikai üzemét adta át hétfőn a Magyar Posta Zrt. Székesfehérváron.

Az Alba Ipari Zónában található depó átadóünnepségén Juhász Edit, a Miniszterelnöki Kormányiroda nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkára hangsúlyozta, hogy a kormány kiemelten fontosnak tartja a postai szolgáltatások megújítását, hiszen a Magyar Posta stratégiai állami vállalat, amely közszolgáltatásaival a társadalom szükségleteit elégíti ki.

Fontos mérföldkőnek nevezte az új székesfehérvári központ átadását, amely 250 munkavállalónak biztosít modern munkakörülményeket, segíti a postai csomag szolgáltatások színvonalának emelkedését, továbbá a magyar gazdaság újraindítását is szolgálja.

Gerencsér Szilárd, a Magyar Posta logisztikai és üzemeltetési vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a székesfehérvári telephely évi 3,3 millió csomagot kezel, száz postát lát el, mintegy 500 ezer címhely és 500 település tartozik hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×