eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A kormany.hu által közreadott képen Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. május 7-én.
Nyitókép: MTI/kormany.hu/Botár Gergely

Friss információkkal érkezik az operatív törzs - élőben az InfoRádióban és az Infostarton

A szokásos időre, negyed tizenkettőre hirdették meg a tájékoztatót.

A kormányfő péntek reggel felsorolta, melyik lesz az a 9 fontos terület, ahol az ötmilliomodik magyar beoltása után enyhítések lehetnek: szabadulunk a maszkoktól és a kijárási tilalomtól is - részletek itt.

Mivel azonban még nem értük el az ötmilliomodik beoltottat, ezért a kormányfő nem tudta megmondani, mikortól lépnek hatályba ezek az intézkedések, de erről még ma délután döntenek és később tájékoztatnak – ígérte.

Pénteken az operatív törzs tájékoztatóján az is kiderülhet, mit jelent a gyakorlatban az az Orbán Viktor által bejelentett intézkedés, hogy az operatív törzset készenlétbe helyezték.

A 11.15-re meghirdetett eseményt az InfoRádió élőben közvetíti, az Infostart pedig frissülő szöveges cikkben tudósít. Tartsanak velünk!

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×