eur:
394.83
usd:
366.39
bux:
71491.34
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Novák Katalin/Facebook

Új részletek az otthonfelújítási támogatás elszámolásáról – videó

Az otthonfelújítási támogatás elszámolásához bármelyik házastárs nevére kiállítható a számla, ha együttesen nyújtották be az igénylést.

Novák Katalin a közösségi oldalán az otthonfelújítási támogatással kapcsolatos megkeresésekre válaszolt.

A miniszter azt mondta, nem jelent problémát az sem, ha egy számla a férj, egy másik pedig a feleség nevére szól.

Egy másik, szintén számlázással kapcsolatos kérdésre azt mondta, elfogadható megoldás, ha például egy asztalos az anyagköltség számláját a saját nevére állíttatja ki, ha azt később "továbbszámlázza" a támogatást igénylők nevére.

Az otthonfelújítási támogatás terasz kiépítésére, kibővítésére is felvehető, és még a korlát kialakítása is elszámolható - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter egy újabb kérdésre a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. AOroszország és Kína közös hadgyakorlatot tartott a határon átnyúló terrorizmus visszaszorításáért hétfőn. A két hatalom először tartott ilyen akciót Moszkva 2022-es ukrajnai inváziója óta – írja a South China Morning Post. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×