eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Aradszki András, a KDNP képviselője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 18-án.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Aradszki Andrásnak újra kellett tanulnia járni, de legyőzte a vírust

Közel öt hónap kórházi, illetve az ezt követő rehabilitációs kezelés után, nagypéntek előtt két nappal gyógyultan térhetett vissza otthonába Érd országgyűlési képviselője.

Érd országgyűlési képviselője novemberben fertőződött meg a koronavírussal. Betegsége súlyosságát jelzi, hogy a politikus öt hétig volt lélegeztetőgépen, élet-halál között. Ám a kórházi dolgozóknak köszönhetően felépült, és bár többhetes rehabilitációs kezelés várt még rá, az élete már nem forgott veszélyben – írja az Érdi Hírek.

„Különleges lesz számunkra az idei ünnep” – fogalmazott a lapnak Aradszki András a hazaérkezésekor.

„Advent előtt kerültem kórházba és húsvétra, Jézus feltámadásának ünnepére térhettem haza. Érzem a Gondviselés erejét és tiszta szívvel köszöntöm az életet, amelyet másodszor is megkaphattam.

Hálás vagyok az orvosoknak, a nővéreknek az áldozatos munkájukért,

nem csak azoknak, akik engem gyógyítottak, ápoltak, hanem valamennyi egészségügyi dolgozónak az országban, aki áldozatos munkával küzd az életért. Hálás vagyok a sok barátnak, az ismerősöknek és azoknak, akik ismeretlenül is imádkoztak értem. És különösen a családomnak, hogy mindvégig hittek a gyógyulásomban.”

Az országgyűlési képviselőt szilveszter napján vették le a lélegeztetőgépről, majd január elején szállították át az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe. Az altatásban töltött idő alatt a fizikai állapota megváltozott, újra kellett tanulnia járni. Kezelőorvosai gyógytornával segítettek rajta, emellett a tüdőgyulladás okozta károkat is helyre kellett hozni.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×