eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Az Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI) által közreadott kép az új koronavírus okozta betegség, a Covid-19 ellen az orosz Nyikolaj Gamaleja Nemzeti Járványügyi és Mikrobiológiai Kutatóintézet kifejlesztette oltóanyagról, a Gam-Covid-Vakról a moszkvai intézetben 2020. augusztus 6-án. A vírus ellen a világon elsőként bejegyzett vakcina árusítását a tervek szerint augusztusban elkezdik Szputnyik V néven.
Nyitókép: MTI/Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI)

A magyar nagykövetség beszél le osztrákokat arról, hogy nálunk oltassanak

Egy Facebook-bejegyzés szerint az orosz Szputnyik V keltette fel annyi osztrák érdeklődését, hogy érdemes volt közleményt kiadniuk.

Facebook-üzenetben tántorítja el az úttól Magyarország bécsi nagykövetsége azokat az osztrák állampolgárokat, akik Magyarországra jönnének az orosz Szputnyik V vakcináért, és keresik annak a lehetőségét, hogy a Magyarországra érkező orosz vakcinával oltassák be magukat - szúrta ki az Index.

A nagykövetség vasárnap közölte, hogy Magyarországon csak a magyar társadalombiztosítással rendelkezők kaphatnak koronavírus elleni oltást, a jogi körülmények és az oltási stratégia pedig nem teszi lehetővé, hogy másokat is beoltsanak. Ez pedig az orosz és a kínai vakcinára is érvényes.

❗Achtung❗?? Information zur russischen "Sputnik-V" COVID-19-Impfung in Ungarn Aufgrund der limitierten Verfügbarkeit...

Közzétette: Botschaft von Ungarn in Wien/ Magyarország Bécsi Nagykövetsége2021. március 6., szombat

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×