eur:
392.38
usd:
362.17
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
A Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcina második adagja oltáshoz előkészítve a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban kialakított oltóponton 2021. február 26-án.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Lesz tömeges oltás a hétvégén, csak az egyik vakcina esett ki a programból

Nem állt le, a hétvégén is folytatódik az oltási program – közölte a Koronavírus Sajtóközpont.

Szemben a sajtóban megjelent állításokkal, az oltási program nem állt le, a hétvégén is folytatódik – olvasható a péntek délutáni közleményben. (A média nagy része, így mi is arról írtunk korábban, hogy az SMS-es értesítéssel történő hétvégi oltás áll le, mint arról a központi tájékoztató oldal is írt, illetve a kormányzati kommunikáció meglehetősen ellentmondásos volt a kérdésben.)

A háziorvosoknál és a kórházi oltópontokon a következő napokban is zajlik a regisztrált idős emberek oltása a Sinopharm, a Moderna és a Pfizer vakcinával, egyedül az Astra Zeneca vakcinával való oltást függesztették fel,

erre a jövő hét második felében kerül sor.

A többi három oltóanyaggal jelenleg és a hétvégén is zajlik a tömeges oltás. A következő napokban így közel 400 ezer ember lesz beoltva – tudatja a Koronavírus Sajtóközpont az Országos Sajtószolgálaton keresztül.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán: úgy ért el történelmi győzelmet a brit Munkáspárt, hogy alig növelte a szavazói számát

Gálik Zoltán: úgy ért el történelmi győzelmet a brit Munkáspárt, hogy alig növelte a szavazói számát

Eleve vereségre volt ítélve a csaknem másfél évtizeden át kormányzó Konzervatív Párt a csütörtöki nagy-britanniai parlamenti választáson, a győztes Munkáspártnak pedig nem lett sokkal több szavazója, mint amennyi 2019-ben volt – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense.

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×