eur:
393.73
usd:
364.49
bux:
71934.49
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Bányai Gábor, a térség fideszes országgyűlési képviselője beszédet mond a cég új, nyílászárókat gyártó üzemének átadásán Kiskunhalason 2020. január 11-én.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Élete megpróbáltatását éli át a fideszes képviselő

Bányai Gábort a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban ápolják koronavírussal.

Újabb politikus fertőződött meg a koronavírussa, Bányai Gábor, a kiskunhalasi térség országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán számolt be állapotáról.

Azt közölte, hogy a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban ápolják, ahol jó kezekben van, orvosai, ápolói mindent megtesznek minden itt ápolt betegért, mindenki mielőbbi gyógyulásáért.

„Életem legnagyobb megpróbáltatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni!” – írta a fideszes parlamenti képviselő, aki mindenkit arra kérte, hogy tartsa be a megfelelő óvintézkedéseket és regisztráljon az oltásra, hogy véget lehessen vetni a „most uralkodó áldatlan állapotnak.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, hullanak Kijev legjobb páncélosai - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, hullanak Kijev legjobb páncélosai - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×