eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Egy idős nő vérnyomását mérik, mielőtt megkapja a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájából készített oltóanyagot a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház oltópontján 2021. február 7-én. A védőoltásra regisztrált legidősebbek közül február 4. és 7. között minden háziorvosi praxisból hat idős embert kórházi oltóponton oltanak be a Pfizer-BioNTech vakcinájából készült oltóanyaggal, 1080 háziorvos pedig maga is beolthat 10-10 regisztrált idős embert az amerikai Moderna cég oltóanyagával.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Ingyenes segítséget ajánlottak az oltakozáshoz rendezvényszervezők

A tapasztalataikat, eszközeiket használhatnák a tömeges vakcinálásnál.

Szokatlan kezdeményezéssel jelentkezett a Bistro Reklámügynökség: többek között rendezvényszervezéssel is régóta foglalkoznak, és tapasztalataikat felhasználva ingyen segítenének a koronavírus elleni tömeges oltás koordinációjában a helyszíneken – írja az Index. Szirmai-Katz Eszter, a cég ügyvezetője azt mondta, hogy külföldön több helyen kongresszusi központokban és rendezvényhelyszíneken is oltanak, ezek itthon is kihasználatlanul állnak, a szakma pedig rendelkezik a megfelelő tapasztalatokkal az ilyen események lebonyolításában.

Mobil paravánrendszerrel, az oltópontok berendezésével, elektronikus beléptetőrendszereikkel, a regisztrációban tudnának segíteni.

Egyrészt társadalmi felelősségvállalásból, másrészt a saját iparáguk megmentése miatt ajánlották fel ingyen a tapasztalataikat.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×