eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

A másodikról esett ki egy másfél éves kislány Újpesten

A gyereket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, a kerületi rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése gyanújával nyomoz.

Egy társasház második emeleti lakásából zuhant ki egy másfél éves gyerek Budapest IV. kerületében szerdán délután – írja a police.hu.

Édesanyja próbált rajta segíteni, de a gyerek légzése és keringése leállt. Varga Tibor rendőrőrmesternek, a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság helyszínre elsőként érkező járőrének sikerült újraéleszteni a kislányt, akinek állapotát a megérkező mentők stabilizálták, majd életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték.

Az ügy körülményeit a kerületi rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanújával elrendelt eljárás keretében vizsgálja. Gyanúsítotti kihallgatás egyelőre nem történt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×