eur:
393.07
usd:
363.59
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Zacher Gábor toxikológus, a Honvédkórház sürgősségi centrumának főorvosa, a Magyar Fiatalokért díj kitüntetettje beszél az átadóünnepségen a budapesti Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában 2017. november 27-én.
Nyitókép: Mohai Balázs

Zacher Gábort is beoltották a koronavírus ellen - ezt tapasztalta

A toxikológus szerint "nagy a sötétség" az emberek fejében az oltással kapcsolatban.

Zacher Gábor jelenleg mentőként dolgozik, szerinte a 2020-as szilveszter kifejezetten gyengére sikerült - mondta az Indexnek adott interjúban annak kapcsán, hogy száz embert vittek be a detoxikálókba, köztük hét fiatalt.

Persze mindig van egy-két fiatal, aki megvadul – folytatta a szakember, szerinte azonban a korlátozások miatt ezúttal különösen nyugodt éjszaka volt a szilveszteri. A szigorú járványügyi intézkedések azért persze nem oldották meg a magyar társadalom alkohol- és drogproblémáit, sőt, a karanténidőszakban megnőtt a különböző tudatmódosítók fogyasztása.

Zacher Gábor szerint a "tisztességes kommunikáció hiánya" okozza a járványkezelésben is a legnagyobb problémát. Az interjú során kiderült, a most mentőként dolgozó toxikológus főorvost december 31-én beoltották, és semmilyen mellékhatást nem tapasztalt. "Elképesztő a sötétség az oltással kapcsolatban" – szögezte le végül Zacher Gábor, utalva a szerinte elégtelen kormányzati kommunikációra.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 19:50
×
×
×
×