eur:
394.99
usd:
367.8
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor ismét repülőre szállt - újra összeülnek a V4-ek

Irány Brünn - írta a Facebook-oldalán a magyar kormányfő.

A négy visegrádi ország kormányfője videókonferencia keretében Angela Merkel német kancellárral tárgyalt május 19-én. Andrej Babis cseh miniszterelnök ezután jelentette be, hogy a cseh, a lengyel, a magyar és a szlovák kormányfő júniusban a dél-morvaországi Brünnben találkozik, hogy egyeztessék álláspontjaikat az Európai Tanács ülése előtt. A megbeszélésre végül a közeli Lednicei Kastélyban kerül sor.

Nem sokkal később megérkezett a megbeszélés előtt készített közös fotó is:

Lednice, 2020. június 11.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Peter Pellegrini szlovák, Mateusz Morawiecki lengyel, Andrej Babis cseh és Orbán Viktor magyar miniszterelnök (b-j) a visegrádi országok (V4) kormányfői csúcstalálkozóján a csehországi Lednicében 2020. június 11-én.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Lednice, 2020. június 11. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Igor Matovic szlovák, Mateusz Morawiecki lengyel, Andrej Babis cseh és Orbán Viktor magyar miniszterelnök (b-j) a visegrádi országok (V4) kormányfői csúcstalálkozóján a csehországi Lednicében 2020. június 11-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

És Orbán Viktor közösségi oldalára is felkerült pár kép:

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×