eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Szent László kórházba visznek egy idős férfit védőöltözetbe öltözött mentők a VI. kerületi Eötvös utcából 2020. március 24-én. Budapesten a Szent László kórházban ápolják koronavírussal fertőzött betegeket.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Itt a hivatalos magyar vírustérkép

A kormányzati tájékoztató portálra felkerültek a megyei adatok.

Közzétették az igazolt koronavírusos eseteket megyei bontásban a koronavirus.gov.hu oldalon, majd az első térképet frissítették is a legújabb esetekkel.

A legtöbb fertőzöttet Budapesten ápolják, összesen 232-et. Pest megyében 98, Győr-Moson-Sopronban 26, míg Szabolcs-Szatmár-Beregben 25 diagnosztizált beteg van.

A legkevesebb fertőzöttet Heves és Békés megyében tartják számon, 3-3-an kapták el a betegséget.

Müller Cecília tisztifőorvos az operatív törzs keddi tájékoztatóján arról beszélt: Magyarországon nem alakultak ki gócpontok, a koronavírus-járvány egyenletesen terjed az országban.

Kedden közzétették a koronavírus-járvány magyarországi halálos áldozatainak listáját. Az adatok alapján szinte kivétel nélkül minden elhunytnak volt olyan krónikus betegsége, amely veszélyt jelentett az életére.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×