eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Lakatos Tibor, az operatív törzs ügyeleti központ vezetője (b) és Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa rendkívüli sajtótájékoztatót tart a Miniszterelnöki Kabinetirodában Budapesten 2020. március 4-én. Két, Magyarországon tartózkodó, koronavírussal fertőzött, egyelőre tünetmentes iráni diákot kellett a Szent László Kórházba vinni.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

11.30-kor fontos bejelentéseket tesz az operatív törzs - élőben az InfoRádióban és az Infostarton

Már csaknem 450 a magyarországi fertőzöttek száma, a halottak száma 15-re emelkedett. Erről is szó lesz az operatív törzs hétfői tájékoztatóján.

A tájékoztatót eredetileg 11 órára hirdették meg, de később bejelentették, hogy fél órát csúszik az esemény, amelyet szokás szerint élőben követhetnek az InfoRádióban és az Infostarton is!

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×