eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Police.hu

Rengeteg rendőr rohan most ki az emberek közé - videó

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság motoros rendőrei így készülnek a motorosszezonra.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai felhívják a figyelmet a fokozott óvatosságra, az egymás iránt érzett felelősséggel való közlekedésre.

Vezetéstechnikai szempontból sem szabad megfeledkezni arról, hogy tavasszal, több hónapos kihagyás áll a motorosok mögött. Fontos tehát a megfelelő körültekintés - az autósoknak is - hiszen a hőmérséklet emelkedése egyenes arányban áll a motorosok számával az utakon.

A balesetek elkerülése érdekében ugyancsak fontos, hogy a járművet az aktuális látási- és útviszonyoknak megfelelően, a helyes sebesség megválasztása mellett vezessük.

A közlekedés biztonsága érdekében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság motoros járőrei 2020. március 26-ától újra ellenőrzik a forgalmat a megye útjain, hogy mindenki hazaérjen.

Varró József főtörzszászlós tanácsai motorosoknak:

fontos a kifogástalan műszaki állapotú, és biztonságtechnikailag is megfelelő motorok használata,

a bukósisak és egyéb védőfelszerelések viselése, amelyek nagymértékben csökkentik a sérülések kockázatát,

ne megszokásból, rutinból vezessünk, fokozott figyelemmel menjünk bele az előzésbe, kanyarodásba,

az út-, terep-, és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel történő közlekedés is nagyon fontos!

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×