eur:
394.87
usd:
367.61
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: wizzair.com/Arpad Foldhazi

Drasztikus lépést hozott a Wizz Air

A Wizz Air 60 százalékkal csökkenti olaszországi járatainak számát március 10. és április 4. között - közölte a cég.

Az MTI arról írt először, hogy nem lehet jegyet foglalni Rómába, Bolognába, Cataniába, Nápolyba, Milánóba és Bariba sem.

A légitársaság ugyanakkor azt közölte: nincs szó teljes felfüggesztésről.

„A Wizz Air valamennyi útvonalán folyamatosan nyomon követi a jegyek iránti igény alakulását, és úgy döntött, hogy a kereslet visszaesése miatt a március 11-től április 2-ig tartó időszakban

csökkenti egyes, többek között olaszországi úti célokra közlekedő járatainak sűrűségét.

A légitársaság ugyanakkor nem függeszti fel ezeket az útvonalakat, nem törölte minden, ezekre az úti célokra üzemeltetett járatát, csökkentett kapacitással továbbra is közlekedik ezekre az úti célokra” - tudatta a társaság.

Jelezték azt is, hogy az érintett utasokat legkésőbb 14 nappal az indulás előtt e-mailben értesítik járatuk törléséről, és választhatnak, hogy elfogadják az ingyenesen, más dátumra felajánlott átfoglalást, visszakapják az eredeti viteldíj 100 százalékát, illetve WIZZ számlán történő jóváírás formájában a 120 százalékát. Mivel a járattörlésről legkésőbb 14 nappal az indulás előtt értesítik az érintett utasokat, ezen felüli kompenzációra nem jogosultak.

A Wizz Air később közölte, hogy március 11. és április 2. között 60 százalékkal csökken a légitársaság teljes olaszországi kapacitása.

A módosított menetrend:

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron öngólja

A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron "öngólja"

Aggodalom és megdöbbenés Berlinben az előre hozott francia nemzetgyűlési választások első fordulójának eredményei és a második forduló lehetséges kimenetele miatt. Német kormánypártok vezető politikusai vélekednek úgy, hogy Emmanuel Macron francia államfő a választások kiírásával "öngólt" rúgott, és Németország legfontosabb uniós partnerét politikai elszigetelődés fenyegeti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×