eur:
394.5
usd:
365.41
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Összetört teherautó és összeroncsolódott személyautó az 1112-es út 1-es kilométerénél, Pomáz és Szentendre között 2020. február 11-én, miután a két jármű összeütközött. Az autó vezetőjét a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt a személyautó vezetője a reggeli balesetben

Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze a 1112-es út 1-es kilométerénél, Pomáz és Szentendre között.

A katasztrófavédelem beszámolója szerint a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy embert a személyautóból, aki a rendőrség közlése szerint olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A teherautó vezetője megsérült.

A baleset oka egyelőre tisztázatlan. A rendőrök a baleset szemléjét teljes útlezárás mellett folytatják, kerülni Budakalász irányába lehet.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×