eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Magyar Turisztikai Ügynökség

Bizonytalanságban maradnak azok, akik az Erzsébet-program segítségével nyaralnának

Nem hirdettek eredmény január 20-án, majd márciusban fognak.

Kitolták az Erzsébet-program szociális üdülési pályázati eredményhirdetését január 20-ról márciusra, vagyis tavaszig várniuk kell a pályázóknak arra, hogy hozzáférnek-e állami támogatású nyaraláshoz, pihenéshez az Erzsébet-programon keresztül - derül ki a Napi.hu cikkéből. Ez azt jelenti, hogy az első negyedévet már eleve bukták azok, akik idén pihenni mentek volna, pedig a leadási határidő már tavaly november volt.

Ismert, már magában a pályázatban is szigorítás volt legutóbb, ugyanis csak azok jelentkezhettek, akiknek a 2019-re megállapított havi teljes összegű nyugellátásuk nem haladta meg a 130 ezer forintot - a korábbi 147 ezer forintos limit helyett.

Az elnyert támogatás belföldi szálláshely-szolgáltatás igénybe vételére használható fel 2020. december 31-ig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Megjelent a McKinsey legfrissebb autóipari trendekre vonatkozó globális fogyasztói felmérése, amelyben több izgalmas megállapítás is található. Természetesen az anyag gerincét az elektromos autózás teszi ki, erre vonatkozik a legtöbb kérdés, és az látszik, hogy a fogyasztók egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak az elektromos autók vásárlására, de többek között a töltéssel és a költségekkel kapcsolatos vélt vagy valós aggályok továbbra is komoly korlátot jelentenek. A felmérés ezen felül megállapítja azt is, hogy globálisan az EV-tulajok 29 százaléka akar visszaváltani belső égésű motoros autóra, míg az USA-ban ez az arány közelíti az 50 százalékot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×