eur:
392.44
usd:
362.52
bux:
71937.14
2024. július 8. hétfő Ellák
Nyitókép: Pexels.com

Három gázpalackjából egy felrobbant, neki már csak a holttestét tudták kihozni

Sarkadon óriási robbanás rázott meg egy lakóházat hétfő éjjel.

Kigyulladt egy lakóház hétfő éjjel Sarkadon, a tűzben felrobbant egy gázpalack. A tűzoltók a törmelékek alatt egy holttestet találtak - tájékoztatta a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd reggel az MTI-t.

Gombos Erik elmondta: a tűz a konyhában keletkezett, a lángok a tetőre is átterjedtek. A tűzoltók az égő épületből kihoztak két gázpalackot, egy harmadik azonban már korábban felrobbant.

Címlapról ajánljuk

„Egyszer belehalok” – vallott a milliomos embercsempész

„Felkészültem a halálra” – mondta az Európában tevékenykedő egyik embercsempész, aki tavaly egymillió eurót keresett. A magát csak Taha néven említő férfi a Sky News-nak nyilatkozott a jövedelmező üzletről, amelyben rivális bandák fenyegetik egymást.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Bizonytalanság a tőzsdéken, iránymutatásra várnak a befektetők

Bizonytalanság a tőzsdéken, iránymutatásra várnak a befektetők

Eséssel indították a hetet az ázsiai tőzsdék, ami az európai kereskedés hangulatán is meglátszódhat majd a mai piacnyitáskor. Reagálhatnak ma a piacok a magas részvétellel lezajlott francia nemzetgyűlési választások második fordulójára, ahol meglepetésszerű eredmény született: bár szinte minden felmérés a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés győzelmét jósolta, az exit pollok szerint a baloldali pártok összefogása, az Új Népfront szerezte meg a legtöbb mandátumot, második helyre pedig az Emmanuel Macron elnök mögötti centrista Együtt formáció futott be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×