eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: Pixabay

Kiadós eső érkezik

Véget ér a szikrázó szeptemberi napsütés, egy hullámzó hidegfront, majd egy mediterrán ciklon okozhat többfelé csapadékot.

Péntektől jön a változás, véget ér a szikrázóan napos idő. Nyugat felől ugyanis egy hullámzó hidegfront éri el hazánkat, vasárnap és hétfőn pedig egy mediterrán ciklon alakítja majd időjárásunkat - írta az Időkép.

A hét utolsó munkanapján nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de a középső és keleti országrészben még több órás szűrt napsütésre lehet számítani. Eső, zápor elsősorban nyugaton fordulhat elő. Többfelé feltámad az északi-északkeleti szél, nyugaton és északkeleten erős lökések is lehetnek. Nyugaton 19-22, máshol még 23 és 29 fok között alakul a csúcshőmérséklet, a legmelegebb a Dél-Alföldön lesz.

Csapadékot hoz a hétvége

Hétvégén gyakran lesz erősen felhős az ég fölöttünk, a napos időszakok ritkábbak lesznek. Többfelé és több alkalommal kell esőre, záporra, zivatarra számítani. Szombaton és vasárnap már csak 23-24 Celsius-fokig melegszik a hőmérséklet az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Országszerte sok helyen várható csapadék, az keleti megyékben csak kevéske napsütésre lehet majd számítani.

Péntek délután:

Szombat:

Vasárnap:

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×