eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédet mond a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal kibővített ügyfélszolgálatának átadásán 2018. január 29-én.
Nyitókép: Rosta Tibor

Elképesztő ajánlattal állt elő Lázár János

A politikus azt mondja, sokan mondták neki, hogy kipróbálnák a Mezőhegyesi Ménesbirtok Lada Niváját, innen jött az ötlet.

Egy Ladában Lázárral, kétórás program a ménesbirtokon - így hirdeti a lehetőséget a képviselő az interneten és a közösségi oldalán. Állítólag olyan sokan élnének a lehetőséggel, hogy a részvételt a szervező nem garantálja mindenkinek, mint írják, a jelentkezők kiválasztása sorsolással történik. A jelentkezés feltétele a 18. életév betöltése.

A politikus mindezt azzal habosítja a közösségi oldalán: itt a lehetőség, hogy beüljenek mellém és közben beszélgessünk.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×