eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Munkások az M0-s autóút déli szakaszán, az M6-os kihajtójánál 2019. március 5-én. Április elejétől megkezdődik az M0 autóút déli szektorának felújítása, az 1-es főút és az M5-ös sztráda közötti szakaszon új forgalmi rend lép életbe.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Horrorbaleset és gigadugó az M0-s déli szakaszán

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös irányába a 29-es kilométernél, egy súlyos balesethez mentőhelikopter is leszállt.

Súlyos baleset miatt van több kilométeres torlódás az M0-son - közölte az Útinform honlapján szombat reggel.

Azt írták: az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös irányában egy súlyos balesethez mentőhelikopter szállt le.

A Katasztrófavédelem.hu portál szerint egy trélerrel ütközött össze egy kamion az M0-s autóút 31-es kilométerszelvényénél, Budapest és Gyál határában, a Szeged felé vezető oldalon. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki a társhatóságok mellett.

A forgalom csak a belső sávon haladhat, a torlódás 4-5 kilométeres.

Az M0-son szintén szombatra virradóra az M7-es lehajtójánál is karambol volt, négy gépjármű ütközött össze. A Katasztrófavédelem beszámolója szerint az M7-es lehajtója közelében, az M5-ös felé vezető oldalon történt a baleset. Egy autó, amely utánfutót vontatott, a belső sávban ragadt. Az érintett autópálya-szakaszon egy sávon haladt a forgalom az M5-ös felé reggel.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×