eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. 2014-ben beszerzett 52 darab Volvo autóbuszának egyike a bemutató sajtótájékoztatón a kecskeméti buszpályaudvaron 2015. február 20-án.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor - illusztráció

Foglyul ejtett húsz utast egy buszsofőr Kecskeméten

Húsz másik utast zárt be az egyik helyi busz sofőrje a buszba Kecskeméten, és hiába kopogtattak, nem is nyitotta ki az ajtót.

A baon.hu cikke szerint az egyik olvasó panaszkodott arra, hogy a kecskeméti Széchenyi téri buszpályaudvaron a 3/A járatra vártak, meg is érkezett a busz, felszálltak az utasok, ám ekkor a sofőr átírta a jelzést 3-asra, majd leszállt a buszról, bezárta az utasokat, és elment dohányozni.

A később beérkezett egy újabb busz, az utasok integettek a sofőrnek, kopogtak az ablakon, mivel szerettek volna átszállni az azonnal induló másik buszra, de a buszvezető nem nyitotta ki az ajtókat. Végül a másik busz vezetője engedte ki a foglyul ejtett utasokat, és kérte, hogy szálljanak át az ő járművére.

A járatot üzemeltető DAKK Zrt. az ügyben soron kívüli vizsgálatot indított, és a történtek miatt érintett utasaik szíves elnézését kérték. A cég hangsúlyozta, munkatársaikkal szemben alapvető elvárás az utasorientált, készséges, szabályok szerinti munkavégzés.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×