eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 11. szombat Ferenc
Torlódó járművek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kezdődnek a vasárnapi dugók az M7-esen a Balatonnál

Siófoktól kezdődnek a torlódások, nehezül a helyzet az M7-es autópályán.

Az M7-es autópályán Siófoktól szakaszos lassulásra és torlódásokra kell készülni az erős forgalom miatt a főváros irányába - olvasható az Útinform honlapján.

Az M5-ös autópályán a főváros irányába vezető oldalon egy személyautó a belső korlátnak ütközött. A 18-as km-nél megállították a forgalmat. Jelentős torlódás alakult ki, ezért aki teheti térjen fel az M0-s autóútra, majd azon keresztül közelítse meg úti célját.

A 82-es főúton Olaszfalu közelében a 18-as km-nél két személyautó ütközött össze, a főutat lezárták a forgalmat megállították.

A 6-os főúton Hird közelében a 188-as km-nél lezárták a fél útpályát, mert egy fa dőlt az útra.

Az M0-s autóút rekonstrukciós munkái miatt korábban lezárták az M0-s autóút és a 6-os főút csomópontjában az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető lehajtóját, így a Csepel-sziget felől érkezők a következő, M6-os autópályánál lévő csomópontban hajthatnak le az autóútról. A kihajtót várhatóan szeptembertől használhatják újra a közlekedők.

Címlapról ajánljuk
Történelmi mélyponton a cseh sörfogyasztás – fejenként évi 128 liter…

Történelmi mélyponton a cseh sörfogyasztás – fejenként évi 128 liter…

Visszaesett a sörfogyasztás Csehországban. A teljes cseh sörtermelés 2023-ban alig több mint 20 millió hektoliter volt, ami 2,7 százalékos csökkenést jelent az előző évhez képest. Ebből 15,2 millió hektolitert Csehországban fogyasztottak el, a többit exportálták. A visszaesés egyik oka, hogy egyre több cseh iszik alkoholmentes sört vagy söralapú üdítőitalt.

Beügyeskedték Vlagyimir Putyin parádéját az ukrán mellett a lett tévébe is a hackerek

Akaratán kívül sugározta a moszkvai, vörös téri katonai díszszemlét több ukrán és lett tévéadó. Orosz hackerek ugyanis feltörték a médiumok rendszereit május 9-én. Az ukránok sem maradtak adósok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×