eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (b) és Kardosné Gyurkó Katalin, a szervezet elnöke a Nagycsaládosok Országos Egyesületének babaváró rendezvényén a Hajógyári-szigeten, a Szekér csárdában 2019. május 4-én.
Nyitókép: Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (b) és Kardosné Gyurkó Katalin, a szervezet elnöke a Nagycsaládosok Országos Egyesületének babaváró rendezvényén a Hajógyári-szigeten, a Szekér csárdában 2019. május 4-én. MTI/Bruzák Noémi

Herczegh Anita: a gyermek világra jöttével új időszámítás kezdődik

A gyermek világra jöttével a családban új időszámítás kezdődik: egy csodálatos korszak tengernyi, sohasem tapasztalt örömmel és kihívással, mindennél erősebb szeretetkapcsolatokkal - mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) szombati rendezvényén az óbudai Hajógyári-szigeten.

Az egyesület immár negyedik alkalommal szervezte meg babaváró rendezvényét. Mint Herczegh Anita, az esemény díszvendége beszédében kiemelte,

a babaköszöntő nap olyan örömteli együttlét, amelyben a kicsinyek és a nagyok egyetlen hatalmas közösséget alkotnak.

Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke köszöntőjében arról szólt, hogy az új életeket, a jövőt köszöntik ezen a napon. Hozzátette: idén a tavalyinál is több, csaknem 440 gyerek született az egyesület családjainál. Hölvényi György, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője hangsúlyozta: az EU-ban is egyedülálló, amit a NOE csinál, tevékenységét méltán ismerték el Európa-díjjal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 7. 10:51
×
×
×
×