eur:
388.67
usd:
361.73
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály
Munkavégzés miatt sávlezárás az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán Gödöllőnél 2017. november 21-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Forgalomkorlátozás hétvégén és hétfőn az M3-ason

Szombattól hétfőig javítási munkálatokat végeznek az M3-as autópályán, melyek idejére forgalom- és sebességkorlátozást vezetnek be.

Az M3-as autópályán a Bagi völgyhíd dilatációs szerkezetét javítják szombat 12 óra és hétfő 14 óra között. A Vásárosnamény felé vezető oldalon, Mezőkövesd térségében 2019. április 8-án, hétfőn 9 órától 16 óráig pedig lokális burkolatjavítási munkákat végeznek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei.

A munkavégzések időpontjában az M3-as autópálya érintett pályaoldala egy forgalmi sávra szűkül, továbbá forgalombiztonsági okokból 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri az érintett szakaszokon közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×