eur:
394.78
usd:
357.98
bux:
72282.1
2024. augusztus 19. hétfő Huba
Nyitókép: Pixabay.com

Riasztást adtak ki a durva szél miatt

Két megyében másodfokú riasztásokat is kiadott az erős szél veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Csütörtök délelőtti veszélyjelzésük szerint Győr-Moson-Sopron és Vas megyében vannak érvényben másodfokú riasztások, Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém és Zala megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Azt írták: tovább erősödik, majd napközben a Dunántúl mellett egyre nagyobb területen viharossá fokozódik a déli, délnyugati szél. A legerősebb széllökések általában 60-75 kilométer/órásak lesznek, de a Dunántúl északnyugati felén 75-90 km/órás, egy-két helyen akár ezt meghaladó sebességű széllökés is előfordulhat. A légmozgás csak estétől csillapodik jelentősebben.

Estétől, késő estétől északnyugaton kis eséllyel zivatar is kialakulhat.

Címlapról ajánljuk
Már nem elég a munkával való elégedettség, más kell a legjobb dolgozók megtartásához

Már nem elég a munkával való elégedettség, más kell a legjobb dolgozók megtartásához

A munkavállalók majdnem fele (45 százalék) úgy érzi, hogy az elmúlt évben jelentősen megnőtt a munkaterhelése, kétharmaduk (62 százalék) pedig bizonytalannak érzi helyzetét a munkahelyi változások felgyorsulása miatt. Mindez a készségeik hosszú távú fejlesztésére ösztönzi őket, és 28 százalék akár váltana is munkahelyet egy éven belül - derül ki a PwC Global Workforce Hopes & Fears felméréséből.

Zenei, kulturális és családi programok a fővárosban a Szent István-napi rendezvénysorozat keretében

A Szent István-napi rendezvénysorozat keretében vasárnap egyebek között zenei és kulturális eseményekkel, családi és gasztronómiai programokkal várják a látogatókat a fővárosba - közölték a szervezők
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×