eur:
393.05
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Baán László, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa, a Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria főigazgatója beszél a Liget Budapest Projektben megvalósuló beruházásokról a Városliget Zrt. Dózsa György úti székhelyén 2018. július 4-én. A háttérben a Liget Budapest Projektben megvalósuló új Néprajzi Múzeum építkezése.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Miniszteri biztos lett Baán László, az Operaház beruházásaiért is ő felel

A Szépművészeti Múzeum főigazgatóját 2018. november 1-ei hatállyal nevezte ki az Emberi Erőforrások minisztere. Több más feladatot is miniszteri biztos irányít a jövőben.

Baán László 2019. április 30-ig tölti be a posztot, amelyben a Városliget fejlesztéséért és a Magyar Állami Operaház beruáházásaiért felel majd. Ugyanilyen paraméterekkel nevezték ki az Egészséges Budapest Program koordinálásáért felelős miniszteri biztossá Cserháti Pétert - írja a 444.hu a Magyar Közlöny alapján.

A Hivatalos Értesítő frissen megjelent száma szerint Garai Péter is miniszteri biztosként felügyelheti a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Programot, Hankó Balázs Zoltán pedig az orvos- és egészségtudományi képzést folytató felsőoktatási intézmények fejlesztését.

Hoppál Péter a kulturális alapellátás kiterjesztésének összehangolását felügyelheti miniszteri biztosként, Petneházy Szabolcs Attila pedig a magyar-magyar kulturális kapcsolatokat. Rónaszékiné Keresztes Mónika a magyar zenei nevelésért lesz felelős, Szekeres Pál a fogyatékos emberek társadalmi ingegrációjáért, Vartus Gergely pedig az E-health koordinációjáért.

A hajléktalanellátás koordinációjáért Szentes Tamás, az Idősögyi Infokommunikációs Programért pedig Jeneiné Rubovszky Csilla belvárosi alolgármester felel majd miniszteri biztosként.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×