eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Lázár János üzent a szimpatizánsainak és az ellendrukkereinek

Visszatértem, maradok és küzdök tovább - üzente szimpatizánsainak és ellendrukkereinek Lázár János csütörtökön Makón.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt követően, hogy átvette a Csongrád megyei 4-es számú, Hódmezővásárhely és Makó központú választókörzetben a szavazatok 51,78 százalékát elnyerve megszerzett mandátumát, azt mondta, április 8-a politikai pályája eddigi legfontosabb megmérettetése volt.

Úgy fogalmazott, nem február 25-e miatt, hanem azért, mert már tavaly év végén bejelentette, nyolcesztendős országos politizálás után vissza kíván térni a hétköznapok politikájához, a helyi konkrét ügyek világához. Hangsúlyozta, ehhez az eltervezett munkához erős fölhatalmazást kell, melyet az országos átlagnál is magasabb részvétel mellett, a szavazók többségének támogatásával el is nyert.

Az országgyűlési képviselő a választás éjszakáján érezheti magát győztesnek, a ciklus négy éve alatt azonban a választókerület lakóinak kell nyertesnek lenniük - mondta a politikus.

Lázár János szerint a politikai pályája egyik legfontosabb szakasza kezdődik, mivel ma a politika lényege vidéken és helyben dől el. Hozzátette: több figyelmet kell szentelni a vidéken élő embereknek, és többet kell tanulni tőlük.

A képviselő leszögezte, a nagypolitika erejét akarja elhozni vidékre, és a vidék hangját elvinni Budapestre és Brüsszelbe, ahol a döntések születnek.

A politikus kifejtette, a magyarság az elmúlt nyolc évben közelebb került történelmi célja, a polgári társadalom megteremtéséhez, de éppen csak hozzákezdett az ország gazdasági kettészakítottságának felszámolásához. Hangsúlyozta, ezt a munkát kell nagyobb fordulatszámon folytatni.

Leszögezte ehhez a munkához friss erőre, olyan fiatalokra van szükség, akik tenni akarnak valamit szülőföldjükért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×