eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Vona Gábor kemény feltételt szab Orbán Viktornak

A Jobbik csak abban az esetben támogatja az Orbán Viktor által kezdeményezett alkotmánymódosítást, ha a kormányfő a betelepítés minden formáját elutasítja, beleértve a letelepedési kötvényt is.

Vona Gábor, az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője ezt kedden, azt követően tartott sajtótájékoztatóján mondta, hogy négyszemközti találkozót folytatott a kormányfővel a miniszterelnök dolgozószobájában.

A Jobbik vezetője sikertelennek minősítette az egyeztetést, mivel azon - mint fogalmazott - nem sikerült meggyőznie Orbán Viktort arról, hogy a "letelepedéskötvény-biznisz egy rossz konstrukció".

"Se szegény migránst, se gazdag migránst ne lehessen betelepíteni Magyarországra. Se szegény terrorista, se gazdag terrorista ne érkezhessen Magyarországra. Se Jean-Claude Juncker ne tudjon Magyarországra telepíteni bevándorlókat, se Rogán Antal" - sorolta Vona Gábor, aki kijelentette, pártja csak akkor szavazza meg az alkotmánymódosítást november 8-án, ha az letelepedési kötvényre is vonatkozik majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×