eur:
394
usd:
366.53
bux:
71794.53
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Orbán Viktor is részt vesz Simon Peresz temetésén

Orbán Viktor miniszterelnök részt vesz a szerdán 93 éves korában elhunyt Simon Peresz Nobel-békedíjas volt izraeli államfő és miniszterelnök temetésén - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Simon Peresz temetése pénteken lesz Jeruzsálemben, a Herzl-hegyen.

A világ számos vezető politikusa - köztük Barack Obama amerikai elnök - jelezte már részvételi szándékát a szertartáson.

Címlapról ajánljuk
Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Így zökkentené ki a KSH a holtpontról a magyar kkv-kat

Így zökkentené ki a KSH a holtpontról a magyar kkv-kat

A magyar kkv-szektor digitalizációs fejlődése a Covid óta stagnál, legalábbis erre enged következtetni az uniós DESI index értéke és az uniós rangsorban elfoglalt helyezés változatlansága. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az egyik legnagyobb magyar adatvagyon-kezelőként és a Data-EDIH (European Digital Innovation Hubs) projekt tagjaként a KKV-tervező aloldalával igyekszik támogatni a kis- és középvállalkozásokat az üzleti döntéseik meghozatalában, a részükről felmerülő kérdések megválaszolását, az egyedi igények kiszolgálását pedig külön szervezeti egység támogatja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 1. 12:09
×
×
×
×