eur:
387.02
usd:
358.85
bux:
68994.4
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Óriási torlódás az M7-esen

Baleset miatt mintegy hét kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán Polgárdi térségében vasárnap délután - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.

Horváth Diána elmondta, hogy a baleset az autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lepsény és Polgárdi között, a 82-es kilométerszelvényben történt.

Kerülni a balatonvilágosi lehajtónál, a 7-es főút felé lehet.

Címlapról ajánljuk

Válságos helyzetben az osztrák egészségügy, drámai számok érkeztek

Az ausztriai egészségügyi ellátás drámai helyzetének oka elemzések szerint az érvényben lévő "kétosztályos" rendszer. Ebben a betegek maguk dönthetnek arról, hogy a biztosítóval szerződésben álló orvosokat választják (Vertragsarzt), vagy pedig az ilyen szerződéssel nem rendelkező, egyfajta magánellátást biztosító (Wahlarzt) orvosok iránt táplálnak nagyobb bizalmat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Taktikai sikert arattak az oroszok Harkivnál, kiderült, miért kellett távoznia Sojgunak – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Taktikai sikert arattak az oroszok Harkivnál, kiderült, miért kellett távoznia Sojgunak – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Megszólalt a kijevi katonai irányítás az harkivi offenzívával kapcsolatban, amelyben elismerték, hogy az oroszok taktikai sikereket értek el a Vovcsanszkért vívott harcban – írja az Ukrajinszka Pravda. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) elemzőház közzétette a szokásos jelentését az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeiről. Ezúttal a Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter távozásának okairól írtak. Szerintük az orosz-ukrán háborúnak jelentős köze volt a tárcavezető távozásához. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×