eur:
400.99
usd:
363.59
bux:
72691.85
2024. október 3. csütörtök Helga

Visszavonta pályázatát a frissen megválasztott budaörsi jegyző

Visszavonta pályázatát Budaörs január 11-én megválasztott jegyzője. Erre az adott lehetőséget, hogy a polgármester - önkormányzati érdekekre hivatkozva - felfüggesztette a döntés végrehajtását. A frissen megválasztott jegyző egyúttal felmentését is kérte a pénzügyi irodavezetői posztjáról, mondván, távozni kíván a budaörsi önkormányzattól - közölte a Localinfo.

Wittinghoff Tamás polgármester elmondta: bölcs döntésnek tartja és nagyra értékeli az irodavezető elhatározását. Meggyőződése, hogy az irodavezető szándékai ellenére vált egy politikai játszma áldozatává.

A pénteki választással kapcsolatban a fő kifogás az volt a megválasztott jegyző személyével kapcsolatban, hogy a többi jelölttel szemben, ő nem rendelkezett jogi doktori diplomával.

Címlapról ajánljuk
A lakhatást és a jelentős bérnövekedést segítő programot indít a kormány

A lakhatást és a jelentős bérnövekedést segítő programot indít a kormány

Három újabb gazdaságélénkítő programról, a GYSEV magyar kézbe vételéről, a Magyarország elleni újabb uniós eljárásról, az Airbnb-tilalom lehetőségeiről, Orbán Viktor olaszországi látogatásáról és az új Nemzeti Galériáról is beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×