eur:
397.24
usd:
357.75
bux:
74085.56
2024. október 1. kedd Malvin

A szemtanú vallomása kulcsfontosságú lehet az eltűnt kislány ügyében

Gyanús alakot látott a Praia de Luz-i nyaralók körül ólálkodni egy brit nő, aki nem érti, miért nem hallgatták még ki a portugál rendőrök. Amanda Mills egy héttel azelőtt látta a férfit a környéken, hogy a négyéves Madeleine McCannek nyoma veszett.

Két nappal azután, hogy a brit kislány eltűnt a portugáliai nyaralóból, Amanda Mills felkereste a lisszaboni brit nagykövetséget és a brit rendőrséget is, és elmondta az illetékeseknek, mit látott.

Egy héttel azelőtt, hogy Madeleine McCannek nyoma veszett, a nő egy gyanúsan viselkedő férfit pillantott meg annak az apartmannak a közelében, ahol a kislány a szüleivel lakott a nyaralásuk ideje alatt.

Amanda Millsnek úgy tűnt, hogy a barna bőrű idegen a fürdőszoba ablakán át megpróbál bejutni az egyik épületbe. A nő azt is látta, hogy az alak el akart vinni egy, az apartman előtt hagyott babakocsit.

"Késő este volt. A fickó jött, megfogta a babakocsit és megpróbált elsétálni vele. Elszaladt, amikor zajt csaptam, és tudtára adtam, hogy figyelik. Úgy tűnt, különösen az ablakok érdeklik. Többön is benézett" - emlékezett vissza Amanda Mills.

"Megszólalt a fejemben a vészcsengő. Nagyon különös, gyanús figura volt" - tette hozzá a nő.

Amanda Mills hiába jelentkezett a brit rendőrségen és mondta el, mit látott, a portugál hatóságok még most se hallgatták ki.

"Elképesztő. Teljes vallomást tettem az essexi rendőrségnek. Tudom, hogy mit láttam" - jelentette ki a nő.

Amanda Millst hamarosan meghallgatják a Metodo 3 nevű magánnyomozó cég munkatársai. Õket Kate és Gerry McCann, Madeleine szülei bérelték fel, miután látták, milyen nehezen halad a hivatalos nyomozás.

A család szóvivőjének elmondta: a Metodo 3-nál komolyan veszik Amanda Millst, vallomása kulcsfontosságú lehet.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban, miután Izrael kedd hajnalban a határt átlépve "korlátozott hadműveletet" indított a síita milícia infrastruktúrájának felszámolására, hogy ne támadhassa az észak-izraeli településeket - közölte az izraeli hadsereg (IDF).
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×