eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Káoszt okozott Budapesten a felborult teherautó - nézze meg!

Egy felborult teherautó okoz óriási dugót a Kacsóh Pongrác úti felüljárón. A járműből szivárgott az üzemanyag, ami további problémákat okozott - mondta el az InfoRádióban a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője. Molnár Péter szerint leghamarabb délután két óra körül indulhat újra teljes szélességében a forgalom az M3 bevezető szakaszán.

A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban elmondta: az első hírekkel ellentétben az üzemanyagnak csak egy kis hányada folyt az útra, azt homokkal péntek dél környékére leszórták. A felborult teherautó tanksapkáját egy különleges anyaggal tömítették, a kicsöpögő üzemanyagot összegyűjtik.

Molnár Péter hozzátette: a tulajdonos úgy döntött, hogy saját hatáskörében állítja fel a teherautó, ehhez fél egykor érkezett meg a daru. A tűzoltók is a helyszínen maradnak, ellenőrizni, hogy nem kell-e beavatkozniuk.

Időközben a helyszínre érkezett a másik kamion is, amire átpakolják a rakományt.

A szóvivő szerint ha minden jól megy, akkor délután egy órára eltávolíthatják az útról az alvázat és a felépítményt, ám ezt követően a közterület-fenntartóknak még el kell távolítaniuk a kifolyt üzemanyagot.

Mindez azt jelenti, hogy legkorábban péntek délután két óra környékén indulhat meg a forgalom az M3-mas bevezető szakaszán a Kacsóh Pongrác úti felüljárónál.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×