eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Lezárták a nyomozást a diósdi kettős gyilkosság ügyében

Befejeződött a nyomozás a diósdi kettős gyilkosság ügyében; a rendőrség ennek során az utóbbi évek legnagyobb, 28 tagból álló bűnszervezetét számolta fel - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elmondta, hogy a 2002-ben szerveződött bűnbanda, a vezetékek megfúrásával, olajlopásra rendezkedett be.

Ignácz István hangsúlyozta: a Diósd határában 2005. március végén, a csoport vezetője, Sz. István utasításra lelőtt F. Józsefnek és testőrének azért kellett meghalnia, mert zsarolni próbálta társait.

A főkapitány hozzátette: a szervezettséget jellemzi, hogy egy-egy feladatra akár 50-100 tagú csoportot is képesek voltak mozgósítani. A 28 hónapos nyomozás során 378 tanút hallgattak ki; a vádirat 30 ezer oldalt tesz ki.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×