eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Gyurcsány sajnálja Sólyom Lászlót

A miniszterelnök szerint az államfő nyilván okkal hozta ismét szóba az őszödi beszédet és a kormány reformjait. Gyurcsány Ferenc az ATV kereskedelmi televízió esti hírműsorában hozzátette: nem ismeri Sólyom László indokait, de nem akar vitázni a köztársasági elnökkel.

Az államfő vasárnap, a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorának adott interjújában azt mondta: a miniszterelnök az őszödi beszéde után nem kért bocsánatot, hanem magyarázta, hogy mit miért tett, de ez az alapvető problémát nem oldja meg.

A kormányfő most azt mondta: tavaly október 6-án, a parlamenti bizalmi szavazás előtt 40 percben beszélt erről a témáról.

Az államfő azon kijelentésére, amely szerint a kormány intézkedéseiből egyelőre csak a rombolás látszik, a Gyurcsány Ferenc azt válaszolta: a megújítással együtt jár a régi lebontása, és sajnálja ha valaki csak ezt látja.

Címlapról ajánljuk

"Aggasztó méretű árhullámot" vár a közigazgatási tárca

A védekezés koordinálásáért felelős testületek 0-24 órában követik nyomon a helyzetet, hogy szükség esetén a további döntéseket azonnal meg tudják hozni - ígérik.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×